Boğazköy İlkokulu

Vizyon: Karşılıklı etkileşime açık ve azami düzeyde katılımcılığın (paydaşlar) sağlandığı çalışmalar çerçevesinde, Okulumuzun misyonu (varoluş nedeni), vizyonu (geleceğe bakışı), ilke ve değerleri (iş yapış tarzları) ile güçlü ve gelişmeye açık alanları tespit edilmiştir. Paydaş beklentilerinin çalışmaya yansıtılmasını sağlamak amacıyla farklı kademe ve birimlerde görev yapmakta olan kişilerin tespit edilmesine gayret gösterilmiştir.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: SABAH 08:10 13:00 ÖĞLEN 13:20 18:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://arnavutkoybogazkoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No19 Arnavutköy / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAHÇI- ÖĞLECİ)

Yerleşim Yeri - BOĞAZKÖY/ARNAVUTKÖY/İSTANBUL

Adres - İstiklal Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No19 Arnavutköy / İSTANBUL